Emil Ljungström
Min historie - kommer snart

1.9.2021Hvem er jeg? Hvordan kan jeg bidrage til dig? Her er min historie.

1. afsnit:
Ambassadør🎖

Vi er stolte af at kunne præsentere vores dygtige Emil som ambassadør for det store EU-projekt Athletes as Entrepreneurs (AtLAS).

Emil har stiftet MYT med dedikation, passion og langsigtede perspektiver og arbejder i sin helhed både innovativt og struktureret for at gå veje ikke før set.

Emil bruger sine egne sportslige oplevelser fra ungdomsårene, viden fra sin kandidatuddannelse i Idræt og erfaring som selvstændig til at skabe mest mulig værdi for et bæredygtigt konkurrence- og elitemiljø i Danmark.
Ét af eksemplerne er MYT Family, som er et sparringsnetværk for dedikerede og interesserede sportspsykologer m.m. med relevante oplæg, stærke samarbejdspartnere, sparringsessioner og personlig udvikling.

Det stemmer godt overens med AtLAS´ mission, som bl.a. er at styrke atleters viden om at starte og drive en virksomhed samt vil samle højere uddannelse og elitesport og derigennem fordre til dual career for atleter.

AtLAS er et EU-støttet projekt som går på tværs af vidensinstitutioner og nationale elitesportsorganisationer og som vi er stolte af, at Emil er ambassadør for.

Samarbejdspartnere i AtLAS:
@auelitesport @athletes_as_entrepreneurs @aarhusuni @tw1n_eu @edinburghnapier @sloveniaolympicteam @hogeschoolvanamsterdam

Danske ambassadører:
Katrine Heindahl (Ikaika)
Mads Frank (Frank Institute)
Peter Møller (Coachsome)
Unknown (to be announced)