VORES VÆRDIER

Disse værdier repræsenterer den måde, vi i Mind Your Talent gerne vil have at omverdenen opfatter os på, og hvordan vi bør agere i vores arbejde med mentaltræning og udvikling. Derudover er de vigtige for vores sportspsykologiske arbejde, da vi ved at følge vores værdier kan skabe bedst mulige rammer, for at kunne tilbyde det bedst mulige mentale forløb for enhver udøver. 

Hvis du er interesseret i, hvordan vi sætter vores værdier på spil så kontakt os endelig. 

Motiverende

Vi er motiverende i alle henseender og vil gøre vores bedste for at skabe gode, trygge og motiverende rammer for ethvert mentaltrænings forløb.

Videnskabelige funderede

Vores metoder og initiativer er rodfæstet i litteraturen. Derudover søger vi hele tiden at holde os opdaterede på den nyeste viden indenfor sportspsykologi og mentaltræning.

Specialister

Vi er specialister indenfor mentaltræning og personligudvikling. Og det vil du mærke fra første til sidste møde.

Målrettedhed

Vores arbejde med mentaltræning, vil til enhver tid være målrettet. Hvilket vil sige at vi tager hånd om den enkelte atlets behov og målretter forløbet efter dette.

Engagerede i relationen mellem mennesker

Vi mener at resultater bliver skabt i relationen mellem konsulent og atlet. Vi er derfor ikke kun interesserede i atleten i en sportslig arena, men i hele atletens liv.

Luk menu